Stig tog hem förstapriset i årets sommarbingo

Stig tog hem förstapriset i årets sommarbingo

Under sommaren har det tävlats om fina priser i Båstads kommuns och Båstads Turism & Näringslivs sommarbingo och nu har vinnarna utsetts. Förstapriset i barnkategorin gick till Stig Strömblad från Båstad.
Genom att samla på ögonblick som hör sommaren till och sätta kryss på den 25 rutor stora bingobrickan har barn, ungdomar och vuxna kunnat tävla om fina priser som jukeboxbio, säsongskort på Malenbadet och bokpaket. Spelet pågick från mitten av juni till mitten av augusti och brickorna fanns att hämta på biblioteken i kommunen samt på turistbyråerna i Båstad och Torekov. Ett fyrtiotal personer lämnade in fulla brickor och nu har vinnarna lottats fram.
Stig Strömblad, 10 år, från Båstad tog hem förstapriset i ålderskategorin 6-12 år. Priset består av en ”Jukebox”-visning på Scalabiografen som innebär att Stig får ta med sig upp till tio kompisar till bion för att se en valfri film. Stig var upprymd och fyllde hela entrén i kommunhuset med en smittande, sprudlande glädje när han kom för att hämta sitt pris tillsammans med sin lillebror och sin mamma.
– Jag har verkligen tur! Igår kom jag med på en gitarrkurs som jättemånga vill gå och idag vinner jag det här priset – på samma dag som jag fyller år!
Mamma Helena berättade hur Stig har cyklat på banvallen, byggt insektshotell och badat hela sommarlovet för att samla kryss till brickan.
När han hämtade sitt pris visste Stig ännu inte exakt vilken film han skulle välja att se (det finns ju så många att välja på!) men oavsett vilken han väljer önskar vi honom och hans vänner ett riktigt härligt biobesök.
 
Övriga vinnare i sommarbingon är: Felicia Gautam, Filippa Boivie, Philip Edvardsson, Tove Hermansson, Marina Hjalmarsson och Helena Lanz. Alla vinnare kontaktas av kommunen.

Stig Strömblad vann förstapriset i barnkategorin i årets sommarbingo.

Inlägget Stig tog hem förstapriset i årets sommarbingo dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar