Tack till sommarpersonal inom vård och omsorg

Tiden går fort och november är redan här. Hela ledningsgruppen inom Vård & Omsorg i Båstads kommun vill rikta ett varmt och innerligt tack till alla medarbetare för en fantastisk laginsats under sommaren 2019!
Sommarmånaderna utgör en period som sedan lång tid tillbaka starkt definierar livet på Bjärehalvön och verksamheterna i Båstads kommun. Befolkningen växer, evenemangen avlöser varandra, husen fylls av semesterfirare och det lokala näringslivet frodas. Sommaren sätter också en särskild prägel på verksamheten som bedrivs inom Vård & Omsorg.

Vi gör alla vårt bästa för att de personer som är i behov av våra insatser, både bofasta och gäster, ska erbjudas en trygg, varm och kvalitativ vård och omsorg. Tack för alla goda arbetsinsatser mot just det målet i sommar!
Inte bara lyckades vi tillsammans erbjuda god omsorg till huvudpersonerna i verksamheterna i sommar; vi tog väl hand om varandra också. Hela 93,5% av alla sommarvikarier som deltog i utvärderingen av sommaren svarade att de fått gott stöd av de ordinarie medarbetarna i verksamheterna och 93,4% av sommarvikarierna säger också att de kan tänka sig att arbeta på den enhet där de vikarierat även i framtiden.
Än en gång: Tack till er alla!Varma hälsningar från Ledningsgruppen inom Vård & Omsorg

Inlägget Tack till sommarpersonal inom vård och omsorg dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar