Unga företagare fick träffa kronprinsessparet

Unga företagare fick träffa kronprinsessparet

Alva Bernvetter, elev på Akademi Båstad Gymnasium, har tillsammans med tre vänner startat Plapp UF, ett företag inom ramen för Ung Företagsamhet. Tillsammans har de skapat evenemangsappen Plapp som är en möjlighet för företag och privatpersoner att på ett och samma ställe enkelt skapa och delta i evenemang.
I slutet av januari var Alva en av tio UF-företagare som blev utvalda att delta på en middag tillsammans med kronprinsessparet och Skånes landshövding Anneli Hulthén. Middagen arrangerades av länsledningen i Skåne då kronprinsessparet hade som önskan att få träffa unga företagare. Länsledningen hade varit i kontakt med Ung Företagsamhet i Skåne och fått en lista på lämpliga företag att bjuda in.
– Trots att det bara var jag som VD som fick möjlighet att delta i middagen blev alla i företaget glada över inbjudan. Det kom som en rolig överraskning och var minst sagt en häftig upplevelse, säger Alva Bernvetter.
Middagen ägde rum på länsresidenset i Malmö onsdagen den 29 januari. Dagen inleddes med ett litet mingel och sedan fick UF-företagarna berätta om sina företag.
– Därefter bjöds det på skånsk buffé och trevliga samtal runt borden. Det pratades framförallt om att driva företag som ung men också om oss ungdomar och hur våra liv kan se ut.

Alva Bernvetter längst till vänster. Foto: Pelle T Nilsson

Inlägget Unga företagare fick träffa kronprinsessparet dök först upp på Båstads Kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar