Vägarbeten längs Köpmansgatan går in i sin slutfas

Vägarbeten längs Köpmansgatan går in i sin slutfas

Ombyggnaden av Köpmansgatan går nu in i slutfasen, tre större avstängningsområden återstår dock innan allt är klart. De omfattande insatserna har orsakat och kommer att orsaka en hel del störningar i trafiken.
– Båstad är trafikmässigt väldigt speciellt uppbyggt mellan hav och ås, med en tydlig genomfartsled och få alternativa vägar. Vi vill uppmana alla trafikanter att visa hänsyn till varandra, respektera ljussignaler, invänta trafikflödet vid infart från sidogator samt att ta alternativa vägar om möjlighet finns, säger Hans Paganus, fastighets- och fritidschef på Båstads kommun.
Under vecka 19, mellan 4-8 maj, kommer vägarbetet vid cirkulationsplatsen i korsningen Köpmansgatan/Fridhemsvägen att färdigställas. Det innebär att Köpmansgatan mellan Tennisvägen och Friluftsvägen samt hela Fridhemsvägen kommer att vara avstängd med start måndag 4 maj. Avstängning gäller från cirka klockan 05.00.
Den 4 maj påbörjas även arbeten på den norra sidan av Köpmansgatan mellan Friluftsvägen och Korrödsvägen.
Den 11 maj påbörjas arbeten på den norra sidan av Köpmansgatan mellan Kungsbergsvägen och Roxmansvägen, vilket innebär att vi har två trafikljusreglerade sträckor i centrala Båstad.
Enligt Trafikverket ska dessa vägarbeten vara klara 1 juni.
Ta del av avstängningarna här.

Inlägget Vägarbeten längs Köpmansgatan går in i sin slutfas dök först upp på Båstads kommun.

Avbryt

Lämna en kommentar