Ida del Olmo

Nuvarande yrkestitel:
Digitaliseringssamordnare

Utbildningsbakgrund:
Kandidatexamen inom organisering och ledning av arbete och välfärd, inriktning arbetsvetenskap vid Halmstad högskola. Teologi och religionsvetenskap vid Lunds universitet samt global ekonomi vid Mittuniversitetet.

Vilka är dina nuvarande arbetsuppgifter?
Att samordna den digitala utvecklingen för Perstorps kommun. Projektledning av fiberutbyggnad på Perstorps landsbygd samt samordning av kommunens arbete med Dataskyddsförordningen.

Vilka förväntningar har du på programmet Framtidens chefer?
Mina förväntningar är att lära mig mer om mig själv och utvecklas genom att ta del av mina programkamraters erfarenheter. Jag förväntar mig också att vi kommer ta del av konkreta verktyg för hur vi skapar förutsättningar för medarbetarna att lyckas i sin roll och på så vis stärka verksamheten.

Vad kommer du kunna bidra med till övriga deltagare i Framtidens chefer?
Jag kommer nog främst kunna bidra med mina erfarenheter från att både ha arbetat inom privat sektor och som jag gör idag där jag som offentlig aktör arbetar tätt ihop med det privata.

Vilka är dina styrkor som ledare?
Jag är nyfiken på människor och tycker själv att jag är bra på att läsa min omgivning. Jag är rak, tydlig, kreativ och lösningsfokuserad.

Vilken är din dolda talang?
Jag har en treårig dansutbildning så jag intalar mig att jag fortfarande har talang för det.

Fick du hjälp av informationen på sidan?