Business Academy

Varmt välkomna till 2019 års utbildningar i Business Academy. Här erbjuder vi aktuella utbildningar för företag i Familjen Helsingborg.

Värdskap- och Destinationskunskap

Onlinekurs

Möter du dagligen kunder i ditt arbete? Då är vår kostnadsfria digitala värdskapsutbildning något för dig.
Utbildningen består av två delar där vi i del 1 går igenom grunderna i ett gott värdskap och i del 2 får du en presentation om allt som Nordvästra Skåne har att erbjuda. Vår förhoppning är att du ska få ny kunskap och nya insikter som du i din tur kan ta med dig i dina kundmöten. Allt för att vi ska ha ett värdskap i världsklass!

Starta kursen

LinkedIn – Praktisk heldagsutbildning

5 november, kl. 09.00-16.00, Helsingborg

Oavsett om du vill nå ut med en tjänst, en produkt eller ett varumärke så är LinkedIn ett fantastiskt redskap för att på ett kostnadseffektivt sätt nå ut med ditt budskap mot precis rätt målgrupp. Vi hjälper dig navigera bland LinkedIns möjligheter så du kan hitta din väg mot nya kunder. Ges i samarbete med SmartBizz.

Läs mer och anmäl dig.

Grundläggande SEO, Sökordsoptimering, i praktik och teori

14 november, kl. 08.30-16.30, Helsingborg

Allt börjar med en ”Googling”. Det görs över 55 miljoner sökningar på Google, varje dag – i Sverige. Detta är anledning nog för att ditt företag ska finnas där på ett eller annat sätt. Här får ni introduktion och grundläggande tips till hur din webbsida kan synas bättre med de sökord som dina befintliga och kommande kunder söker på.

Läs mer och anmäl dig.

Film i Sociala Medier – lär dig filma och klippa med mobilen

21 november, kl. 09.00-16.00, Lydinge Resort, Åstorp

Vi sätter in ett extra tillfälle av denna populära kurs! Under en heldag får du både taktiska och tekniska kunskaper, kreativ inspiration och matnyttiga tips kring hur du med din mobiltelefon kan skapa filmer, videos och rörligt material för marknadsföring och kommunikation på sociala medier. Under eftermiddagen får du möjlighet att skapa en egen film.

Läs mer och anmäl dig.

Webutbildningar

Vi har även tagit fram ett antal webutbildningar om hur ni kan synas med ert företag i olika digitala kanaler.  Som komplement till utbildningarna finns också den exportmognadshandbok som regionen tagit fram.

Tripadvisor – Webutbildning

Hur kan jag arbeta med Tripadvisor för att få fler besökare till mitt företag?
Webutbildning Tripadvisor

Facebook – Webutbildning

Varför ska mitt företag synas på Facebook och hur gör jag för att skapa ett företagskonto och sprida min information?
Webutbildning Facebook

Google My Business – Webutbildning

Hur gör jag för att synas med mitt företag på Google My Business och varför ska jag finnas där?
Webutbildning Google My Business

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close