Kulturskola

Barn och unga har rätt att uttrycka sig! Visst låter det som en självklarhet? Familjen Helsingborgs kommuner samarbetar för att bygga nätverk mellan regionens musik- och kulturskolor. På en kulturskola arbetar man med musik, teater och andra kulturformer för att eleverna ska utveckla sina kreativa talanger.

Kulturskolor i Familjen Helsingborg

Bjuvs kommun har en tradition med blåsmusik som bevaras i kommunens musikskola. Skolan satsar starkt på orkesterverksamhet och har två fasta ensembler, ungdomsorkestern och juniororkestern. På kulturskolan kan man även spela andra instrument som till exempel gitarr, piano, keyboard och trummor.

Kulturskolan i Bjuv.

Kulturskolan i Båstad är öppen för alla barn- och ungdomar boende i Båstads kommun, och har som mål att inspirera, motivera och utveckla musik- och dramaintresset. Kulturskolan arbetar från grunden och ger förutsättningar för fortsatta studier

Kulturskolan i Båstad.

Helsingborgs kulturskola är till för dig mellan 0 och 25 år i Helsingborgs stad som vill hitta och utveckla dina kreativa talanger inom musik, sång, dans, teater, konst, eller media/ film. Helsingborgs kulturskola finns på Dunkers kulturhus.

Kulturskolan i Helsingborg.

Eric Ruuth Kulturskola är kommunens sammanhållande enhet för undervisning i dans, teater och instrument. Idag går här cirka 370 elever som undervisas av 20 lärare i olika instrument. Skolan har sex orkestrar och flera mindre ensembler. 100 elever går på dans- och teaterkurserna.

Kulturskolan i Höganäs.

Musikskolan i Klippans kommun erbjuder dig olika möjligheter, beroende på vilket intresse du har. Inspiration, motivation och att utveckla musikintresset är vårt motto. Barn och ungdomar har en självklar plats hos oss. I mån av plats kan även du som vuxen komma med. Musikskolan har även en egen ungdomsorkester.

Musikskolan i Klippan.

Kulturskolan erbjuder undervisning för barn och ungdomar boende i Svalövs kommun i de flesta blås- och orkester-instrument, piano, keyboard, sång, gitarr, elbas och showdans. Kulturskolan i Svalöv är en av de första musik/kulturskolorna i Sverige som blivit certifierad inom Qualis certifieringsmodell.

Kulturskolan i Svalöv.

På Kulturskolan kan du lära dig spela ett instrument, sjunga – enskilt och/eller i kör och spela teater. Du kan även gå i Fame-skola och uppträda i musikaler samt delta i orkestrar och körer.

Kulturskolan i Åstorp.

Kulturskolan ska erbjuda kvalitativt högtstående estetisk utbildning för intresserade ungdomar. Ett arbetslag från Ängelholms Kulturskola och Galleri Moment arbetar för att på ordinarie skoltid ge elever i grundskolan en aktiv personlig erfarenhet och upplevelser av de estetiska uttrycksformerna, sång, dans, teater, konst och film.

Kulturskolan i Ängelholm.

Kulturskolan erbjuder barn och ungdomar tillgång till många kulturupplevelser i form av olika musikevenemang. Inom kulturskolan finns också ett stort antal ensembler med Paradorkestern i spetsen. Paradorkestern vann första pris i bland annat marschmusik för ungdomsmusikkårer. Kulturskolan i Örkelljunga.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of familjenhelsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close